REPETITIERUIMTE

SOPRAAN | ALT | TENOR | BAS

Veel repetitieplezier!
Vragen? Mail Jolijne!

image

Welkom in de repetitieruimte van Scratch This Musical 2021

In de repetitieruimte kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen bij de door u opgegeven stemgroep. Deze worden u toegezonden na aankoop van een deelnemersticket. Op deze pagina vindt u naast de ingezongen repetitiebanden ook de laatst informatie voor u als deelnemer en een kijkje achter de schermen van de Scratch.

Nog geen deelnemersticket? Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare tickets deze editie.

Deelnemer volledig

Koop uw ticket (€70)

Dit ticket biedt u de scratch-ervaring die u zo goed kent: op de eerste rang zitten voor toegang tot onze unieke repetitieruimte en de content die we met u als deelnemer delen op weg naar oktober. Daarnaast bent u verzekerd van een plek in het koor in oktober! Als extraatje proberen we ruimschoots goed te maken dat we nog niet precies weten hoe de scratchdag eruit gaat zien door extra backstage inkijkjes in de totstandkoming.

Deelnemer lite

Koop uw ticket (€25)

Omdat de beschreven scenario's voor sommigen misschien nog geen zekerheid bieden, maar wel staan te springen om met deze muziek te werken en verlangen naar het vooruitzicht van een project, bieden we een ticket aan dat nu al wel toegang geeft tot alle informatie en de materialen die beschikbaar komen. Na de zomer kunt u (met €25,- korting) een deelnemersticket kopen, afhankelijk van de toegestane groepsgrootte. Waarom nu wel instappen? Je maakt de opstart van de scratch mede mogelijk en krijgt toegang tot leuke extra content en uniek repetitiemateriaal.

© Copyright 2021